Er du sælger af natur, forstår du at regne den ud, og vil du have en god løn uden loft?

LETO Leasing Greve

Leasingkonsulenter til leasingselskab i vækst

Forsikringssælger, intern sælger, ejendomsmægler, mødebooker eller anden sælger, der vil videre i et opsøgende salgsjob.

LETO Leasing er en ambitiøs og succesrig erhvervsleasing virksomhed, der forventer at vokse kraftigt de kommende år. Derfor ansætter vi nu to ambitiøse og flittige sælgere, der kan opsøge kunderne, diskutere deres behov, præsentere LETO Leasing og vores særdeles attraktive og konkurrencedygtige løsninger og skabe gode og langvarige kunderelationer. Vores kunder er små og mellemstore håndværksvirksomheder, der bruger kassevogne.

Som leasingkonsulent hos LETO Leasing er du ansvarlig for:

Du er sælger, besidder godt købmandskab og har forstand på tal

Hvis du søger en karriere, hvor du møder andre mennesker i en kanon kundegruppe, mærker resultaterne af dine indsatser på din lønseddel, kører nogle fede biler og arbejder sammen i et stærkt team, hvor man har det sjovt, mens man arbejder hårdt, så er LETO Leasing måske noget for dig.

Du behøver ikke nødvendigvis at have mange års erfaring, så længe du ved, at et opsøgende salgsjob er din fremtid.

Du tilbydes

En attraktiv lønpakke med god fast grundløn, provision, pension, sundhedsforsikring, bilordning og fri telefon. Lønpakken matcher det store ansvar, du får, og for den rette person er der rig mulighed for høj indtjening. LETO Leasing er i vækst og vil ekspandere, så for den rigtige er der også gode karrieremuligheder.

Hos LETO Leasing har vi det sjovt samtidig med, at vi også har det godt. Vi er et ungt dynamisk team på syv medarbejdere, der har et stærkt samarbejde, en god energi og et højt drive. Vi bestræber os på altid at yde den allerbedste kundeservice kombineret med en ærlig, gennemsigtig og professionel rådgivning. Ordentlighed og respektfuldhed overfor både samarbejdspartnere og hinanden, er en af vores stærkeste værdier.

Ansøgning

Du bedes sende din ansøgning til job@letoleasing.dk snarest, da vi ønsker at kunne byde vores nye kollegaer velkommen hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!