Vi er en mellemting mellem en bank og en bilforhandler

Vi ved alt om biler og finansiering, og deler gerne ud af vores viden. For os handler det om at lave de bedste individuelle løsninger, både når det gælder varebiler og sammensætning af din finansiering. Fundamentet for din leasingaftale er dermed baseret på tryghed og gennemsigtighed. Og en god, konkurrencedygtig pris.

Kontakt os7027 0116

Én samarbejds­partner i hele bilens levetid

IKKE KUN MENS DEN BLIVER LEASET.
DET GIVER DIG SIKKERHED HELE VEJEN.
Hos LETO Leasing får du en partner, der hele tiden har opmærksomheden rettet imod din forretning. Du kan lease, leje alle mærker af erhvervsbiler. Vores løsninger er meget fleksible og du bestemmer selv, om den skal være med eller uden serviceaftaler og med eller uden restværdi. Der kommer ingen ekstraregninger og overraskelser.

Kompetent rådgivning

Fullservice løsninger

Vi skaber varige relationer. Derfor får du en fast kontaktperson, der løser alle problemer hurtigt og enkelt. Uanset om det handler om biltekniske udfordringer, slidtage, ændrede behov eller noget helt fjerde.

Finansiel vejledning

Vi tilbyder personlig rådgivning om de forskellige muligheder for finansiering af din bilpark, evt. lovændringer, SKAT ift. leasing og privat benyttelse mm. Vi laver altid en grundig gennemgang af aftalen, og finder frem til den rette løsning i fællesskab.

Teknisk hjælp

Vi rådgiver også om opbygninger af specialbiler og leverer teknisk information om diverse bilmærker og modeller. Vi hjælper også med indretning og opbygning af reoler og skiltning på dine varevogne.

LETO Leasing holder altid deres ord og aftaler. Jeg skal ikke igennem en masse led og spørgsmål, for Martin ved præcis, hvad vi har brug for. LETO LEASING’s konkurrenter kan slet ikke leve op til deres service. Vi har en fast relation, der virker for begge parter

Casper Larsen,
Byens Tag & Facade A/S

Ingen ekstra­regninger eller overraskelser

Vores løsninger er langt mere fleksible end vores konkurrenters, og du kan bl.a. selv bestemme om din løsning skal være med eller uden serviceaftaler, og om de skal være med eller uden restgæld på bilen. Det betyder, at du hele tiden kender præmissen for vores aftale, og at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser og dyre ekstraregninger ved skader og skrammer. Vi sætter ingen begrænsninger ved antallet af kilometer og overtager gerne dine brugte biler.