Er du serviceminded, god til kundekontakt og arbejder struktureret, så har vi kunderne til dig.

I samarbejde med LETO Leasings ledelse får du ansvaret for, at pleje eksisterende kunder.

Key Account Manager til leasingselskab i vækst

Vi søger lige nu en kollega, der har et indgående kendskab til biler, gerne med erfaring fra leasingbranchen.

LETO Leasing er en ambitiøs og succesrig erhvervsleasing virksomhed, der forventer at vokse kraftigt de kommende år. Derfor ansætter vi nu en Key Account Manager, til at servicere vores eksisterende kunder. Vores kunder er håndværksvirksomheder, der bruger varebiler.

Som Key Account Manager hos LETO Leasing er du ansvarlig for:

Er du interesseret i et job, hvor du arbejder med en spændende kundegruppe, så er LETO Leasing måske noget for dig.

Om dig:

Du tilbydes:

Hos LETO Leasing har vi det sjovt samtidig med, at vi også har det godt. Vi er et ungt dynamisk team, der har et stærkt samarbejde, en god energi og et højt drive. Vi bestræber os på altid at yde god kundeservice kombineret med en ærlig, gennemsigtig og professionel rådgivning.

Ansøgning

Du bedes sende din ansøgning til job@letoleasing.dk senest d. 29. februar 2024, da vi ønsker at kunne byde vores nye kollega velkommen hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Om virksomheden
LETO Leasing blev stiftet i 2010 og har gennem de senere år vækstet kraftigt, ved at lease erhvervsbiler til byggebranchen, primært på Sjælland. Virksomheden har til huse i Greve, og beskæftiger i dag syv ansatte som i 2023 rundede en omsætning på over kr. 200. mio. LETO Leasing har specialiseret sig i, at yde professionel rådgivning til erhvervsdrivende, og i at levere totalløsninger af varebiler med indretning, reklame og alt det, som lever op til kundernes ønsker og behov. Hos LETO Leasing sætter vi en ære i, at rådgive vores kunder fra start til slut.

LETO Leasing, Ganske Enkelt.